Ministrul desemnat la Transporturi: Nu promit niciun kilometru de autostrada

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 13:19
1665 citiri
Ministrul desemnat la Transporturi: Nu promit niciun kilometru de autostrada
Foto: Facebook/Razvan Cuc

Ministrul propus al Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, miercuri, ca nu doreste sa dea niciun termen pentru realizarea proiectelor actuale de autostrazi. Mai mult, acesta a spus ca nu vrea sa promita finalizarea niciunui kilometru de autostrada.

"Avem un program de guvernare, etapizat, care va fi pus in aplicare, si rutier, si feroviar, si naval, si de aviatie. Nu vreau sa ma grabesc sa dau un termen acum, pentru ca trebuie revizuita si legislatia in domeniul achizitiilor publice privind infrastructurile mari. Trebuie schimbat, pentru ca sunt proceduri foarte grele si sunt multe lucruri care trebuie modificate in legislatie", a sustinut el.

Intrebat de reporteri cati kilometri de autostrada promite, in conditiile in care anul trecut nu s-a inaugurat niciun kilometru, el a raspuns: "Nu promit niciun kilometru de autostrada. Sunt loturile avansate, le cunoasteti, si Sebes - Turda si Lugoj - Deva sunt loturi avansate si lucram".

Cuc a adaugat ca va continua proiectele ...citeste mai departe despre "Ministrul desemnat la Transporturi: Nu promit niciun kilometru de autostrada" pe Ziare.com

#Razvan Cuc ministru Transporturi, #Razvan Cuc promisiuni autostrada, #Razvan Cuc Transporturi, #Razvan Cuc kilometri autostrada , #Stiri Guvern