Ministrul Finantelor s-a oferit sa mearga la Cotroceni pentru Codul Fiscal. Raspunsul: "Prea tarziu"

Vineri, 17 Iulie 2015, ora 20:56
847 citiri
Ministrul Finantelor s-a oferit sa mearga la Cotroceni pentru Codul Fiscal. Raspunsul: "Prea tarziu"
Foto: Facebook/Eugen Teodorovici

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, ca nu a inteles motivul pentru care presedintele Klaus Iohannis a retrimis Codul Fiscal in Parlament.

Teodorovici a subliniat, intr-o emisiune la Antena 3, ca masurile din Codul Fiscal au fost aprobate in Guvern si Parlament, iar presedintia, cu o echipa mult mai restransa de experti, l-a respins.

Codul Fiscal incinge spiritele. Ministrul Finantelor acuza Opozitia de ipocrizie: Atunci de ce l-ati votat?

"Decizia de astazi poate afecta intreaga economie. De la buget, salarii, educatie, tot. Inclusiv linistea pe care piata acum o resimte. Cred ca este prima oara in istoria Romaniei cand un astfel de cod primeste un vot in unanimitate. La momentul la care s-a dat votul din comisia de buget-finante, acei parlamentari din Opozitie au dat un vot in nestiinta? Un guvern intreg, cu specialistii sai, un parlament intreg, cu specialistii sai, au dat un vot pentru acest cod.

Administratia Prezidentiala, cu o echipa mult mai ...citeste mai departe despre "Ministrul Finantelor s-a oferit sa mearga la Cotroceni pentru Codul Fiscal. Raspunsul: "Prea tarziu"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Eugen Teodorovici Cod Fiscal, #Eugen Teodorovici Cod Fiscal Cotroceni , #Stiri Guvern