Ministrul Ghinea spune ca e hartuit de PSD pentru ca l-a reclamat la DNA pe Sebastian Ghita

Marti, 28 Iunie 2016, ora 10:13
655 citiri
Ministrul Ghinea spune ca e hartuit de PSD pentru ca l-a reclamat la DNA pe Sebastian Ghita
Foto: captura video privesc.eu

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, a declarat ca el personal si ceilalti colegi din conducerea ministerului sunt hartuiti de PSD din cauza ca a trimis la DNA rezultatele controalelor facute la firmele lui Sebastian Ghita.

Mai mult, deputatul a fost prezent ilegal la audierea de luni din Comisia pentru afaceri europene, a precizat ministrul Cristian Ghinea luni seara, intr-o emisiune la Digi24.

"Este membru al comisiei SRI si, potrivit regulamentului, nu avea voie sa participe la alte comisii", a declarat ministrul.

Mai mult, acesta a dezvaluit ca Sebastian Ghita il ameninta si ii spune "fel de fel de chestiuni", iar Ana Birchall (PSD), sefa Comisiei pentru afaceri europene l-a amenintat prin SMS ca "o sa-i arate ea lui".

"Ana Birchall abuzeaza din pozitia pe care o are pentru a hartui conducerea Ministerului Fondurilor Europene", a subliniat ministrul.

Conflictul intre ministrul Fondurilor Europene si reprezentantii PSD a inceput dupa ce Cristian Ghinea a ...citeste mai departe despre "Ministrul Ghinea spune ca e hartuit de PSD pentru ca l-a reclamat la DNA pe Sebastian Ghita" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ghinea Ghita control DNA, #Ghinea amenintat PSD Ghita , #Stiri Guvern