Ministrul Ilan Laufer s-a inscris in PSD

Luni, 17 Iulie 2017, ora 09:15
1365 citiri
Ministrul Ilan Laufer s-a inscris in PSD
Foto: Facebook/Ilan Laufer

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, s-a inscris in PSD.

Acesta este acum membru in PSD Neamt si ar putea primi functia de vicepresedinte al organizatiei judetene, transmite Realitatea TV.

"Am convingerea ca venirea sa va aduce un mare plus pentru organizatia judeteana si proiecte foarte importante pe care CJ Neamt si administratiile locale le vor implementa si vor fi sprijinite asa cum trebuie de Guvernul Romaniei. Personal sunt extrem de fericit pentru ca am facut o achizitie foarte importanta pentru organizatia judeteana", a declarat presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene.

Citeste si Balbaiala cu Programul Start-Up Nation. Ministrul Ilan Laufer s-a razgandit si nu mai prelungeste inscrierile

Ministrul a sustinut ca a ales aceasta filiala si pentru ca este pe jumatate moldovean.

"Venirea mea in organizatia PSD Neamt nu va fi doar formala. Voi fi activ si va spun de acum ca imi doresc sa ajung in toate organizatiile in urmatoarea perioada, in functie de agenda mea. Vin in organizatia din Neamt foarte bucuros, ma bucur ca sunt, sincer va spun, mai ales ca sunt jumate moldovean. Lucrul asta ma face sa ma simt ca acasa", a spus Ilan Lauder.

Ministrul a discutat si despre prioritatile mandatului sau, precizand ca vrea sa dezvolte cate un parc industrial in fiecare dintre judetele care in acest moment nu exista si sa dezvolte un incubator de afaceri pentru dezvoltarea start-up-urilor in Romania.

"Unul din cei mai mari investitori, o companie romaneasca va ajunge la Piatra Neamt ca sa verifice doua potentiale locatii de dezvoltare. Este chiar un investitor interesat sa dezvolte un parc industrial in Piatra Neamt", a mai spus ministrul Ilan Laufer. ...citeste mai departe despre "Ministrul Ilan Laufer s-a inscris in PSD" pe Ziare.com

#Ilan Laufer inscris PSD, #Ilan Laufer PSD Neamt , #Stiri Guvern