Ministrul Justitiei, dezamagita de politicieni: Nu am incalcat nicio lege cu reinvestirea lui Kovesi

Joi, 03 Martie 2016, ora 16:47
1056 citiri
Ministrul Justitiei, dezamagita de politicieni: Nu am incalcat nicio lege cu reinvestirea lui Kovesi
Foto: Facebook/Raluca Pruna

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, la sedinta de bilant a activitatii DIICOT pe anl 2015, ca spera "ca in doua luni legea de modificare a structurii DIICOT sa fie pe masa Guvernului".

"Este adevarat ca se lucreaza la un proiect de lege care sa faca din DIICOT ceea ce DIICOT trebuie sa fie, si anume o structura specializata in parchet, organizata in mod similar cu DNA care este a doua structura specializata din cadrul Ministerului Public. Suntem destul de inaintati cu aceasta lege, sper ca in doua luni cel mai tarziu, sa putem pune pe masa Guvernului aceasta lege", a declarat ministrul Justitiei la bilantul DIICOT.

Ministrul Justitiei a facut anuntul oficial: Kovesi, in fruntea DNA pentru inca un mandat

Potrivit modificarilor mentionate in proiectul de lege, DIICOT ar urma sa beneficieze de aceleasi resurse ca DNA. "Legea aduce nou o mai buna dotare daca pot sa spun asa a DIICOT cu ceea ce trebuie sa aiba o asemena structura de parchet: politia judiciara. Se ...citeste mai departe despre "Ministrul Justitiei, dezamagita de politicieni: Nu am incalcat nicio lege cu reinvestirea lui Kovesi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Raluca Pruna propunere Kovesi, #Raluca Pruna bilant DIICOT , #Stiri Guvern