Ministrul Justitiei, in Parlament: Sunt aici pentru ca am avut curajul sa spun ca imparatul este gol (Video)

Marti, 18 Octombrie 2016, ora 12:18
786 citiri
Ministrul Justitiei, in Parlament: Sunt aici pentru ca am avut curajul sa spun ca imparatul este gol (Video)
Foto: Realitatea Tv

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a vorbit, marti, in Parlament, inainte de votul pe motiunea simpla depusa de PSD prin care i se cere demisia, dupa ce a declarat intr-o sedinta a CSM ca a mintit cu ocazia unei audieri la CEDO.

Pruna i-a atacat pe parlamentari de la tribuna plenului, spunandu-le ca, din cauza lucrurilor pe care ei nu le-au facut de-a lungul ultimilor 26 de ani, guvernul tehnocrat este acum obligat sa ia decizii in conditii de criza.

"Vreau sa subliniez ca, in lipsa unui cadru predictibil, chestiuni care au fost indelung amanate ne-au obligat sa actionam in conditii de criza. Nu mai putem continua sa ne prefacem ca nu intelegem despre ce e vorba. Sunt in fata dvs. pentru ca am avut curajul sa spun ca imparatul este gol. Clasa politica sa-si asume raspunderea pentru aceste restante. Poate a sosit timpul sa ne uitam cu atentie in jurul nostru si sa admitem ca sunt tot mai multi cetateni care stiu foarte bine ce tara vor", a spus Pruna in Parlament.

Aceasta a ...citeste mai departe despre "Ministrul Justitiei, in Parlament: Sunt aici pentru ca am avut curajul sa spun ca imparatul este gol (Video)" pe Ziare.com

#Raluca Pruna ministru Justitie motiune Parlament, #Pruna Justitie explicatii mintit CEDO , #Stiri Guvern