Ministrul Justitiei: Romania indeplineste toate conditiile acum pentru ca MCV sa fie ridicat

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 10:42
983 citiri
Ministrul Justitiei: Romania indeplineste toate conditiile acum pentru ca MCV sa fie ridicat
Foto: Digi 24 TV

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, sustine ca Romania indeplineste acum toate conditiile acum pentru ca MCV sa fie ridicat.

Iordache a avut joi dimineata o intalnire cu secretarul general adjunct al Comisiei Europene, Paraskevi Michou, pentru a discuta despre functionarea Mecanismului de Cooperare si Verificare (MCV).

La finalul intalnirii, ministrul Florin Iordache a declarat in fata jurnalistilor ca "statul de drept este foarte important in Romania" si ca tara noastra, in parteneriat cu Comisia Europeana, "a consolidat institutii importante", indeplinind toate conditionalitatile si obiectivele asumate inainte de intrarea in Uniunea Europeana.

"Avem institutii bune, care functioneaza independent", a mai sustinut ministrul Justitiei, subliniind inca o data faptul ca "Romania indeplineste toate conditiile si conditionalitatile pentru a fi ridicat MCV".

"Cele 4 conditionalitati, la momentul decembrie 2006, noi le-am indeplinit", a intarit Florin Iordache.

Intrebat de ...citeste mai departe despre "Ministrul Justitiei: Romania indeplineste toate conditiile acum pentru ca MCV sa fie ridicat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iordache ridicare MCV Romania , #Stiri Guvern