Ministrul Muncii, Dupa ce Dragnea a cerut amanarea reducerii unor taxe: Incredibil, dar adevarat. PSD sa isi asume!

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 18:43
1271 citiri
Ministrul Muncii, Dupa ce Dragnea a cerut amanarea reducerii unor taxe: Incredibil, dar adevarat. PSD sa isi asume!
Foto: Facebook/Dragos Pislaru

PSD trebuie sa isi asume amanarea reducerii taxelor, a transmis, marti, ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Dragos Pislaru, dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut lui Dacian Ciolos sa amane cateva reduceri de taxe care ar fi trebuit sa intre in vigoare la 1 ianuarie.

"Incredibil, dar adevarat - PSD incepe abia acum sa se gandeasca cum sa puna in practica promisiunile electorale - aflam ca de fapt vor sa modifice Codul Fiscal si sa nu mai scada taxele asa cum ei insisi au decis in urma cu un an. Unde scria asta in Programul lor de guvernare? Cum ramane cu minciuna prin omisiune? Cum ramane cu siguranta de pana acum ca erau bani pentru toate promisiunile? Pentru asa ceva trebuie sa isi asume singuri prorogarea! Sa inteleaga lumea cum e cu gardul si leopardul!", a scris Dragos Pislaru pe Facebook.

Amintim ca purtatorul de cuvant... citeste mai departe despre "Ministrul Muncii, Dupa ce Dragnea a cerut amanarea reducerii unor taxe: Incredibil, dar adevarat. PSD sa isi asume!" pe Ziare.com

#Pislaru PSD taxe, #Ciolos amanare reducere taxe, #PSD amanare reducere taxe , #Stiri Guvern