Ministrul Muncii povesteste cum a aparut selfie-ul din autobuz care a creat controverse

Sambata, 26 Noiembrie 2016, ora 16:43
1020 citiri
Ministrul Muncii povesteste cum a aparut selfie-ul din autobuz care a creat controverse
Foto: Facebook/Iolanda Staniloiu

Unii l-au acuzat de populism, iar altii l-au felicitat, asa ca ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a fost nevoit sa dea explicatii pentru poza in care a aparut alaturi de consilierii sai intr-un autobuz RATB.

"Eram seara, la Ministerul Muncii si trebuia sa ajungem la Romana, la un eveniment. Colegii mei consilieri au spus ca nu avem unde sa incapem intr-o masina si atunci am spus hai sa luam autobuzul! Am si alergat dupa autobuz!

Avem o singura masina, nu va inchipuiti ca avem un parc auto... Asa ca am alergat dupa autobuz, ne-am urcat in 300 si atunci o colega, consilier, Elena, a facut poza. A trimis-o pe grupul de Whatsapp si doamnei Iolanda Staniloiu i-a placut poza si a postat-o", a explicat Dragos Pislaru vineri seara la Antena 3.

Ministrul spune ca atat el, cat si sotia si fiul sau cel mare, de 11 ani, detin carduri RATB si chiar calatoresc cu autobuzul. Dragos Pislaru a adaugat ca fotografia este mai degraba despre echipa cu care lucreaza in Ministerul Muncii.

"Poza ...citeste mai departe despre "Ministrul Muncii povesteste cum a aparut selfie-ul din autobuz care a creat controverse" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Pislaru selfie RATB, #ministrul Muncii selfie RATB, #ministru selfie RATB , #Stiri Guvern