Ministrul propus al Economiei, despre prioritatile sale: Nu vreau sa intram in detalii. Imi cer scuze ca sunt emotionat

Luni, 29 Ianuarie 2018, ora 10:14
947 citiri
Ministrul propus al Economiei, despre prioritatile sale: Nu vreau sa intram in detalii. Imi cer scuze ca sunt emotionat
Foto: Captura Privesc.eu

Ministrul propus al Economiei, Danut Andrusca, a enumerat, luni, dupa ce a fost validat din comisiile de specialitate din Parlament, cateva prioritati, insa, la intrebarile jurnalistilor despre modul in care le va pune in aplicare, el a evitat sa raspunda.

"Voi face tot ce imi sta in putinta pentru dezvoltarea economiei romanesti, dar un rol important va avea pentru... in cadrul economiei... Imi cer scuze ca sunt emotionat. O a doua propunere si sustinere din partea mea va fi pentru crearea de noi locuri de munca, dar noi locuri de munca mai bine platite", a spus dupa audieri Danut Andrusca.

Jurnalistii au intrebat cum va crea noi locuri de munca, Andrusca a indicat sec: "Este trecut in programul de guvernare. Nu vreau sa intram in detalii".

Urmareste, in format LIVE TEXT, cum decurg audierile ministrilor Guvernului Dancila in Parlament

"O a treia viziune este pentru sustinerea tuturor producatorilor", a continuat Andrusca.

Jurnalistii au insistat: "Cum?", intrebare la care ministrul propus pentru Economie a raspuns: "Prin programul de guvernare. Aveti toate datele".

El a mai spus ca mai multe detalii va oferi ulterior.

De altfel, nici in cadrul audierilor din comisiile din Parlament Andrusca nu a fost prea coerent in ceea ce priveste planurile sale in fruntea Ministerului Economiei.

El a citit minute bune din programul de guvernare, facand din cand in cand pauze pentru a ofta, iar la intrebarile celor din comisie a raspuns tot citind din program.

Cu toate acestea, el a fost avizat in functia de ministru al Economiei cu 42 de voturi pentru, 18 voturi impotriva si nicio abtinere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Danut Andrusca ministrul Economiei , #Stiri Guvern