Ministrul Sanatatii, despre criza de medici, cresterea salariilor si spitale periculoase: "Macar nu-l pacalesti pe pacient!" Interviu video (II)

Sambata, 16 Mai 2015, ora 07:11
1423 citiri
Ministrul Sanatatii, despre criza de medici, cresterea salariilor si spitale periculoase: "Macar nu-l pacalesti pe pacient!" Interviu video (II)

In Sanatate exista o infrastructura mai veche de anii 60, necesarul pentru dotari moderne depaseste cu mult posibilitatile cele mai optimiste, iar criza de medici din multe spitale poate fi periculoasa pentru pacient, spune ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu.

"Cred ca si mai corect fata de pacient e sa il informezi, iar medicul curant trebuie sa stie pana unde se poate intinde serviciul pe care il poate oferi pentru a evita situatiile limita care se pot transforma in malpraxis", a aratat ministrul Sanatatii intr-un interviu pentru Ziare.com.

Ministrul a aflat de la Ziare.com ca Spitalul Marie Curie din Bucuresti nu are RMN, iar copiii care au nevoie de aceasta procedura sunt dusi cu masina acolo unde ea poate fi facuta. Nicolae Banicioiu a promis ca va aloca cat de curand banii necesari.

Nicolae Banicioiu a vorbit felul in care intentioneaza sa opreasca exodul halatelor albe, in primul rand prin deblocarea posturilor si o regandire a felului in care un medic poate obtine ...citeste mai departe despre "Ministrul Sanatatii, despre criza de medici, cresterea salariilor si spitale periculoase: "Macar nu-l pacalesti pe pacient!" Interviu video (II)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nicolae Banicioiu ministrul Sanatatii, #redeschidere spitale, #salarii medici, #criza vaccinuri , #Stiri Guvern