Mirajul Teheranului fara embargo: Ministrul de Externe duce oameni de afaceri in Iran

Luni, 29 Februarie 2016, ora 14:04
1220 citiri
Mirajul Teheranului fara embargo: Ministrul de Externe duce oameni de afaceri in Iran
Foto: Ministerul Afacerilor Externe

Ministrul de Externe, Lazar Comanescu, face o vizita in Iran, in perioada 29 februarie - 2 martie, urmand sa fie primit de presedintele Hassan Rouhani si de presedintele Parlamentului iranian, Ali Larijani, aceasta fiind prima vizita a unui demnitar european dupa alegerile parlamentare.

Comanescu va avea "consultari extinse" cu omologul sau iranian, Mohammad Javad Zarif, pe agenda vizitei figurand si intrevederi cu ministrii Economiei si Finantelor, Petrolului, informeaza MAE.

Seful diplomatiei romane va fi insotit de o delegatie economica, formata din oficiali din ministerele cu competente economice - Ministerul Energiei si Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri -, conducerea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, precum si reprezentanti ai mediului de afaceri din Romania.

Ministrul va participa la deschiderea unui Forum economic romano-iranian ...citeste mai departe despre "Mirajul Teheranului fara embargo: Ministrul de Externe duce oameni de afaceri in Iran" pe Ziare.com

#Lazar Comanescu vizita Iran, #ministru Externe vizita Iran, #ministru Externe Iran , #Stiri Guvern