Misterele din declaratiile de avere ale lui Bogdan Olteanu

Marti, 02 August 2016, ora 11:32
1477 citiri
Misterele din declaratiile de avere ale lui Bogdan Olteanu
Foto: Arhiva Ziare.com

Conturile viceguvernatorului demisionar al BNR Bogdan Olteanu au crescut lunar cu peste 10.000 de euro, timp de trei ani, dupa ce ar fi luat mita de un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, in 2008.

Asadar, intre anul 2009 si jumatatea lui 2012, Bogdan Olteanu a depus in conturile personale, in total, sumele de 100.000 de euro si 980.000 de lei, scrie Romania Libera, care a consultat declaratiile de avere ale viceguvernatorului demisionar al Bancii Nationale.

In cei trei ani, insa, Olteanu a mai avut si alte cheltuieli. Si-a cumparat o masina de lux marca Lexus si a platit pensie alimentara de 1.500 de euro in fiecare luna. La acestea se adauga cheltuielile personale. Jurnalistii de la Romania Libera sustin ca sursa acestor venituri este misterioasa, pentru ca in declaratiile de avere nu se spune clar de unde provin banii.

Bogdan Olteanu era presedinte al Camerei Deputatilor si lider al PNL cand ar fi comis fapta de trafic de influenta, repectiv in iulie - noiembrie 2008.... citeste mai departe despre "Misterele din declaratiile de avere ale lui Bogdan Olteanu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bogdan Olteanu avere, #Bogdan Olteanu bani, #Bogdan Olteanu declaratii avere, #Bogdan Olteanu mita , #Stiri Guvern