Misteriosul model Iohannis

Vineri, 26 Decembrie 2014, ora 06:20
978 citiri
Misteriosul model Iohannis
Foto: Arhiva (Stiri de Cluj)

Mare dezamagire, rostita explicit de unii comentatori politici, dupa intalnirea dintre presedinte si premier din prima zi a mandatului lui Klaus Iohannis.

Daca Victor Ponta a tinut sa dea unele explicatii foarte incurajatoare pentru sustinatorii sai in privinta celor discutate si a tonului discutiei, dl Iohannis nu a comunicat nimic in afara de temele de discutie si de durata ei.

Cum asa, nimic, nimic? Nicio scrasneala? Nicio soparlita? Nicio samanta cat de mica de scandal? Ceva care sa fie rontait si intors pe toate fetele, stors de toate intelesurile posibile si imposibile, un ceva in care sa citim ca intr-un glob de cristal viitorul politicii romanesti?

Asa ceva nu exista! Ei bine, iata ca exista.

Este deocamdata greu sa ne obisnuim cu ideea ca am iesit totusi dintr-un anumit model prezidential. Nu spun ca modelul lui Traian Basescu a fost bun sau rau. Conteaza ca el s-a schimbat. Si cred ca e o imensa eroare sa incercam sa il evaluam pe dl Iohannis in permanenta in ...citeste mai departe despre "Misteriosul model Iohannis" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis presedinte, #Iohannis Ponta, #Iohannis Mihalache , #Stiri Guvern