Moldova are guvern nou investit secret, in miez de noapte. Prima reactie oficiala de la Bucuresti

Joi, 21 Ianuarie 2016, ora 07:30
1365 citiri
Moldova are guvern nou investit secret, in miez de noapte. Prima reactie oficiala de la Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Guvernul Romaniei a reactionat prompt dupa ce in Republica Moldova a fost investit un nou guvern in noaptea de miercuri spre joi.

In jurul ore 01:30, Executivul de la Bucuresti a emis un comunicat Ziare.com prin care isi exprima speranta ca investirea noului guvern al Republicii Moldova "este un pas inainte in directia consolidarii stabilitatii politice in statul vecin" si ca acesta "va reconfirma, prin vointa politica si actiune concreta, un angajament pro-european solid si credibil, care sa conduca la aplicarea cuprinzatoare a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, aprofundarea serioasa a reformelor, precum si la consolidarea statului de drept si a stabilitatii macroeconomice in beneficiul tuturor cetatenilor".

In plus, Biroul de Presa al Palatului Victoria sustine ca in acest mod peste Prut se "creeaza cadrul necesar pentru abordarea decisiva, fara ragaz, a provocarilor interne acumulate in ultima perioada, in intampinarea asteptarilor tuturor cetatenilor Republicii... citeste mai departe despre "Moldova are guvern nou investit secret, in miez de noapte. Prima reactie oficiala de la Bucuresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reactie Guvern Republica Moldova, #Moldova guvern nou Filat , #Stiri Guvern