Monica Iacob-Ridzi, cu o zi inainte de sentinta: Altarul de sacrificu are nevoie de al 13-lea ministru

Duminica, 15 Februarie 2015, ora 19:11
1250 citiri
Monica Iacob-Ridzi, cu o zi inainte de sentinta: Altarul de sacrificu are nevoie de al 13-lea ministru
Foto: Facebook/Monica Iacob-Ridzi

Fostul ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, sustine ca acuzatiile de abuz in serviciu care i se aduc nu sunt adevarate, cu o zi inainte de a afla decizia finala in dosar.

Duminica, ea a postat pe blog o postare care incepe cu povestea bunicilor sai din partea tatalui, cetateni romani de origine germana, care au fost deportati in Uniunea Sovietica, in 1945.

Ei au avut o soarta tragica. Bunica politicianului a fost nevoita sa munceasca in mina pana in ziua in care a nascut, iar apoi a fost nevoita sa isi ingroape copilul, care a murit de foame.

Mai mult, la intoarcerea din lagar, ea nu a fost recunoscuta de propriul sau fiu, care ramasese in grija unor rude.

De asemenea, bunica fostului ministru s-a recasatorit, crezandu-si sotul mort, insa dupa cinci ani de zile, a descoperit ca el e in viata.

"Tatal meu a decedat la 59 de ani. A fost un soc pentru mine. Au trecut 10 ani de atunci, dar si acum refuz sa cred ca nu mai este si il simt langa mine tot ...citeste mai departe despre "Monica Iacob-Ridzi, cu o zi inainte de sentinta: Altarul de sacrificu are nevoie de al 13-lea ministru" pe Ziare.com

#Ridzi blog sentinta dosar, #sentinta Monica Iacob Ridzi , #Stiri Guvern