Monica Macovei: PSD se pregateste sa puna in aplicare planul ''totul pentru a scapa coruptii''

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 18:40
940 citiri
Monica Macovei: PSD se pregateste sa puna in aplicare planul ''totul pentru a scapa coruptii''

Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca PSD incearca sa faca totul pentru a-i scapa pe corupti inclusiv prin noul ministru al Justitiei, Florin Iordache, care s-a aflat in spatele super-imunitatii si a celorlalte legi si amendamente controversate votate in martea neagra.

"Florin Iordache, om de baza in 'martea neagra' din 2013, a lansat doua proiecte, aparent fara legatura, dar cu un scop comun: sa ii scape pe politicienii corupti si hoti de anchete si de executarea pedepselor.

Iordache vrea ca o lege a gratierii si amnistiei sa fie discutata in Parlament si ca Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV) sa fie eliminat.

Ministrul Justitiei, format in 'martea neagra', pregateste, de fapt, eliberarea politicienilor si oligarhilor condamnati. In plus, anchetele si procesele in curs se vor opri pentru totdeauna in caz de amnistie. In caz de gratiere, anchetele si procesele in curs vor continua, dar nimeni nu va executa nicio pedeapsa. Banii publici cheltuiti pentru anchete si ...citeste mai departe despre "Monica Macovei: PSD se pregateste sa puna in aplicare planul ''totul pentru a scapa coruptii''" pe Ziare.com

#Monica Macovei, #PSD grup infractional, #Iordache martea neagra , #Stiri Guvern