Monica Macovei si-a lansat partidul - ce rol vrea sa joace: Avem in fata un tsunami de coruptie

Duminica, 01 Martie 2015, ora 19:02
1051 citiri
Monica Macovei si-a lansat partidul - ce rol vrea sa joace: Avem in fata un tsunami de coruptie
Foto: Mzece

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, duminica, la evenimentul de lansare a noului partid - M10 -, adica M la puterea 10, ca in acest moment ne aflam in fata "unui tsunami de coruptie", care trebuie distrus, astfel incat "banii furati" sa se intoarca la cetateni. Ea a adaugat ca isi doreste o tara puternica, o tara care sa conteze.

"Noi (...) avem in fata un val. O clasa politica de hoti, de minciuna, avem in fata un tsunami de coruptie, de hotie din banii nostri. Noi ne luptam cu valul, noi nu suntem pe val, noi suntem in fata valului (...) pe care vrem sa-l distrugem, tot pentru tine, ca banii furati sa se intoarca la tine", a declarat Macovei, in discursul sau.

Ea a spus ca noul partid este singurul care merge pe "calea cea dreapta" si a sustinut ca aceasta formatiune nu are nimic de a a face cu actuala clasa politica.

"Astazi se naste partidul M la puterea 10. De 'n' ori, nu numai de 10 ori, de 'n' ori cuvantul 'merit', cuvantul 'modernizare', cuvantul 'munca', ...citeste mai departe despre "Monica Macovei si-a lansat partidul - ce rol vrea sa joace: Avem in fata un tsunami de coruptie" pe Ziare.com

#Monica Macovei partid nou, #Monica Macovei M10, #Macovei partid M10 , #Stiri Guvern