Morar il contrazice pe Iordache: Ce erau "hartiile" pe care i le-a adus la masa

Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 17:29
1377 citiri
Morar il contrazice pe Iordache: Ce erau "hartiile" pe care i le-a adus la masa
Foto: Facebook/Vlad Petreanu

Daniel Morar, judecator la Curtea Constitutionala, a declarat ca fotografia in care apare la masa impreuna cu Florin Iordache este de astazi si ca nu era o intalnire programata.

"E o fotografie de azi, de la restaurantul Senatului, unde mananc in fiecare zi. Nu era o intalnire programata", a spus Daniel Morar.

El a mai relatat ca Florin Iordache a venit pur si simplu la masa sa si i-a aratat "niste inscrisuri", spunandu-i ca sunt modificari la statutul magistratilor asistenti ai Curtii Constitutionale. Asadar, deloc niste hartii oarecare cum a vrut sa sugereze Iordache.

"I-am zis ca nu stiu nimic si ca nu sunt implicat. Discutia a durat doua, trei minute si cu asta, basta. Este restaurantul Senatului, in care mancam in fiecare zi. El a deschis un dosar, dar credeti-ma ca nu am inteles exact ce, nu deschid discutii. Nu stiu, cert e ca spunea ca privea statutul magistratilor asistenti ai Curtii Constitutionale. Nu m-am uitat peste documente, pot sa merg si la testul poligraf", a precizat Morar pentru News.ro.

Daniel Morar a spus ca, daca ar fi fost fotografiat cu jumatate de ora mai devreme, ar fi fost surprins cand dadea mana cu Eugen Nicolicea, pentru ca stateau la aceeasi coada la restaurant.

"Ce sa fac cand ma intalnesc cu oamenii? Daca au fost cei de la USR, cred ca era ok sa spuna si cand vorbeam cu colegi de-ai lor din Parlament", a declarat Morar.

Emanuel Ungureanu, deputat USR Cluj, a postat pe Facebook o fotografie care a devenit imediat viral, in care apar presedintele comisiei speciale comune a Parlamentului pentru Legile Justisiei, social-democratul Florin Iordache, impreuna cu Daniel Morar, actual judecator la Curtea Constitutionala si fost procuror-sef al DNA.

Cei doi erau intr-un restaurant, iar alaturi de ei se mai afla o femeie care, potrivit unor surse Ziare.com, este Senia Constantinescu, magistrat asistent-sef la CCR.

Ulterior, si jurnalistul Vlad Petreanu a postat o fotografie cu momentul in care Florin Iordache vine la masa lui Daniel Morar si ii arata niste documente.

Florin Iordache a declarat pentru Ziare.com ca intalnirea dintre el si Morar a fost intamplatoare. Social democratul ne-a spus ca se afla in acelasi restaurant cu judecatorul, la mese separate, si la plecare l-a salutat.

"Nu am discutat despre nimic. Am luat masa si eu si domnul Morar, la mese separate, si la plecare l-am salutat. Eu am luat masa cu o doamna, separat, si dumnealui era la alta masa cu o alta doamna si la plecare l-am ...citeste mai departe despre "Morar il contrazice pe Iordache: Ce erau "hartiile" pe care i le-a adus la masa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Daniel Morar Florin Iordache, #Daniel Morar restaurant Florin Iordache , #Stiri Guvern