Nastase, atac la Basescu si Macovei pe tema Codului Silvic

Luni, 25 Mai 2015, ora 16:21
1233 citiri
Nastase, atac la Basescu si Macovei pe tema Codului Silvic
Foto: Facebook / Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase isi exprima nemultumirea pentru faptul ca a fost mentionat in scandalul Codului Silvic, replicand cu atacuri la adresa guvernantilor din primul mandat al fostului presedinte Traian Basescu.

"Ca de obicei, atunci cand apare un scandal public, cei vizati doresc sa arunce 'pisica moarta' peste gard, in trecut. M-as fi asteptat ca specialistii in silvicultura sa iasa si sa explice ce s-a intamplat in acest domeniu inainte de regimul Basescu si, apoi, in timpul regimului Basescu. Nu s-a intamplat asa.

M-as fi asteptat ca cei din conducerea Romsilva sa explice unde s-a gresit in acesti ani dar si ce s-a realizat. In aceste conditii, m-am gandit ca ar fi util sa reamintesc unele aspecte legate de abordarea guvernului pe care l-am condus, in chestiunea padurilor. O prima observatie. Simplificand, Legea 18 a permis retrocedarea doar a unui singur hectar de padure. Ulterior, legea 1/2000 a permis retrocedarea a maximum 10 ha. Mult mai generosi, Basescu, ...citeste mai departe despre "Nastase, atac la Basescu si Macovei pe tema Codului Silvic" pe Ziare.com

#Nastase codul Silvic Basescu, #Nastase ordonanta codul silvic , #Stiri Guvern