Nicusor Dan anunta luni ministrii care ar putea candida la USR: Le oferim locuri pe lista si ei spun daca vin sau nu

Duminica, 23 Octombrie 2016, ora 21:52
802 citiri
Nicusor Dan anunta luni ministrii care ar putea candida la USR: Le oferim locuri pe lista si ei spun daca vin sau nu
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul USR Nicusor Dan a declarat, duminica, ca cel mai probabil lista ministrilor si a secretarilor de stat din guvernul Ciolos care vor candida din partea Uniunii, la alegerile parlamentare, va fi prezentata luni.

Presedintele USR a spus ca in sedinta conducerii partidului acestia vor fi votati, de principiu, li se ofera un loc, iar dupa aceea ei opteaza sau nu daca vor veni pe aceasta lista.

Nicusor Dan a spus ca duminica seara este convocata conferinta filialei municipiului Bucuresti care va stabili ordinea pe liste a candidatilor USR la Senat si la Camera Deputatilor.

"Pentru acest moment, avem o singura lista si oamenii, in functie de pozitia pe care sunt, opteaza pentru Camera Deputatilor si Senat", a aratat Dan, precizand ca, in afara de Vlad Alexandrescu, care a fost deja anuntat oficial, lista celorlalti ministri si secretari de stat probabil va fi anuntata luni.

"In aceasta seara ei sunt votati, urmand ca ei sa ...citeste mai departe despre "Nicusor Dan anunta luni ministrii care ar putea candida la USR: Le oferim locuri pe lista si ei spun daca vin sau nu" pe Ziare.com

#Nicusor Dan ministri USR, #ministri USR alegeri parlamentare, #alegeri parlamentare 2016 , #Stiri Guvern