Nicusor Dan cheama romanii la vot: Doar o prezenta masiva ar putea impiedica PSD+ALDE sa formeze guvernul

Duminica, 02 Octombrie 2016, ora 14:32
1258 citiri
Nicusor Dan cheama romanii la vot: Doar o prezenta masiva ar putea impiedica PSD+ALDE sa formeze guvernul
Foto: Facebook/Nicusor Dan

Liderul USR, Nicusor Dan, a prezentat, duminica, rezultatele unui sondaj de opinie referitor la intentia de vot la alegerile parlamentare.

El a afirmat ca doar o prezenta masiva la vot va putea sa impiedice PSD+ALDE, formatiuni creditate in sondaj cu 55% intentie de vot, sa formeze guvernul.

"In momentul asta, PSD + ALDE nu ar avea nicio problema sa formeze guvernul. Insa, PSD a fost de multe ori in situatia castigatoare, chiar cu doua saptamani inainte de alegeri si de multe ori prezenta masiva la vot a rasturnat calculele dinainte. Eu sper sa se intample acelasi lucru", a declarat liderul USR, Nicusor Dan.

El a reiterat faptul ca USR nu vrea sa faca o alianta, insa vrea sa voteze pentru un guvern negociind cu primul ministru pe program, nu neaparat pe pozitii de ministru.

Nicusor Dan ii respinge pe liberalii care-l curteaza: USR nu va face alianta cu niciun partid

Nicusor Dan sustine ca USR discuta cu 5-6 actuali ministri pentru inscrierea pe liste la ...citeste mai departe despre "Nicusor Dan cheama romanii la vot: Doar o prezenta masiva ar putea impiedica PSD+ALDE sa formeze guvernul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nicusor Dan alegeri parlamentare 2016, #USR alegeri parlamentare 2016 , #Stiri Guvern