Nicusor Dan: Daca lumea o s-o aprecieze mai mult pe Clotilde, in orice secunda fac un pas inapoi

Duminica, 12 Iunie 2016, ora 15:44
695 citiri
Nicusor Dan: Daca lumea o s-o aprecieze mai mult pe Clotilde, in orice secunda fac un pas inapoi
Foto: Ziare.com - Arhiva

Uniunea Salvati Romania (USR) isi propune sa obtina 10% la alegerile parlamentare, a spus, duminica, intr-o emisiune TV, Nicusor Dan. In ce priveste conducerea formatiunii, Dan a spus ca nu are nimic impotriva, daca Clotilde Armand va fi mai apreciata, sa faca un pas inapoi.

"Strict formal, o sa avem o fuziune intre USB si USR (Uniunea Salvati Romania), la acea fuziune, in mod logic, vom face procedura de alegeri, vom decide atunci", a spus liderul USB, intrebat, la Digi 24, daca viitorul partid va fi condus de el sau de Clotilde Armand.

Nicusor Dan a mai spus ca inca din anii 97-98, cand tinea un seminar de politica la Paris, si-a dorit sa impinga in fata tineri care sa intre in politica si el sa se intoarca la matematica.

"As fi foarte fericit sa existe asa de multi oameni ca eu sa pot sa ma retrag sa fac matematica. Daca lumea o s-o aprecieze mai mult pe Clotilde, in orice secunda fac un pas inapoi", a mai comentat el, intrebat daca se simte eclipsat de fostul candidat ...citeste mai departe despre "Nicusor Dan: Daca lumea o s-o aprecieze mai mult pe Clotilde, in orice secunda fac un pas inapoi" pe Ziare.com

#Nicusor Dan conducere USR, #Nicusor Dan Clotilde Armand USR , #Stiri Guvern