Nicusor Dan, despre cum s-ar putea forma si functiona un viitor Guvern Ciolos 2, dupa alegeri Interviu

Miercuri, 07 Decembrie 2016, ora 07:02
813 citiri
Nicusor Dan, despre cum s-ar putea forma si functiona un viitor Guvern Ciolos 2, dupa alegeri Interviu
Foto: Facebook /Nicusor Dan

"Nu cred ca presedintele trebuie sa semneze ca primarul o propunere pe care partidele i-o fac pentru functia de premier. Daca as fi Klaus Iohannis si PSD-ALDE ar veni cu doamna Firea, nu as avea niciun motiv pentru a o respinge", spune liderul USR, Nicusor Dan.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Nicusor Dan a explicat prioritatile USR in Parlament: "ne intereseaza sa schimbam imaginea omului politic, suntem total impotriva privilegiilor clasei politice, nu veti vedea vot impotriva actului de justitie sau pentru pensii speciale. Ne intereseaza administratia publica, cheltuirea nejustificata a banului public, sa rezolvam problema achizitiilor publice".

Nicusor Dan ne-a spus si care ar putea fi ministrii USR, cum ar trebui constituit bugetul si ce crestere economica prognozeaza. Liderul USR a vorbit despre o serie de aspecte controversate intre care pozitia sa fata de suspendarea presedintelui in 2007.

Ati vazut filmul "Forrest Gump"?

Da.

Atunci stiti ca el incepe cu ...citeste mai departe despre "Nicusor Dan, despre cum s-ar putea forma si functiona un viitor Guvern Ciolos 2, dupa alegeri Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nicusor Dan USR alegeri parlamentare , #Stiri Guvern