Nicusor Dan ii respinge pe liberalii care-l curteaza: USR nu va face alianta cu niciun partid

Vineri, 16 Septembrie 2016, ora 17:16
909 citiri
Nicusor Dan ii respinge pe liberalii care-l curteaza: USR nu va face alianta cu niciun partid
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Presedintele USR, Nicusor Dan, anunta ca formatiunea politica pe care o conduce nu va face alianta cu niciun partid, in schimb va sustine un premier tehnocrat, fara a da insa nume.

"Doamna Alina Gorghiu, co-presedinte PNL, a inceput sa ne faca oferte publice de colaborare, dorindu-si o sustinere comuna a unui viitor Guvern. Este, pe de o parte, un mod usor neserios de a face politica dupa o serie lunga de atacuri politice impotriva USR si, pe de alta parte, o declaratie prematura in absenta unei vointe politice dovedite pentru reforma interna a PNL, pentru transparenta si buna guvernare in administratia locala sau centrala.

Raspunsul meu este urmatorul: USR nu va face alianta cu niciun partid, deci nici cu PNL", a postat pe Facebook Nicusor Dan.

Liderul USR mai afirma ca, in opinia sa, o alianta cu vechile partide ar insemna "negociere de functii si impartire a resurselor publice prin alocari bugetare discretionare catre clientela politica".

"Nu suntem si nu vom fi parte a ...citeste mai departe despre "Nicusor Dan ii respinge pe liberalii care-l curteaza: USR nu va face alianta cu niciun partid" pe Ziare.com

#Nicusor Dan alianta PNL, #Nicusor Dan premier tehnocrat , #Stiri Guvern