Nicusor Dan: In cazul in care colegii din USR doresc venirea lui Ciolos, inseamna ca ei au dreptate

Vineri, 02 Iunie 2017, ora 11:02
929 citiri
Nicusor Dan: In cazul in care colegii din USR doresc venirea lui Ciolos, inseamna ca ei au dreptate
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Presedintele demisionar al Uniunii Salvati Romania (USR), Nicusor Dan, a declarat, joi seara, ca a existat o mare simpatie in partid fata de Dacian Ciolos, care nu a venit in spatiul public pentru a-si expune intentia referitoare la viziunea sa politica, si ca, daca majoritatea va decide venirea lui in partid, inseamna ca are dreptate.

"Majoritatea are tot timpul dreptate. In cazul in care colegii din USR doresc asta (venirea lui Dacian Ciolos, n.red.), inseamna ca ei au dreptate. A existat intr-adevar o mare simpatie pentru Dacian Ciolos, care nu s-a topit (...) In relatia asta nu a contat foarte mult USR, a contat Dacian Ciolos, in sensul ca daca el voia sa vina in USR, trebuia sa vina sa spuna ca 'ader la principiile si la modul in care functioneaza acest partid', cu riscul ca el sa ramana mic o perioada de timp.

Asta era o optiune, si alta, 'eu vreau sa unific dreapta ca sa castigam alegerile din 2020'. El nu a venit in spatiul public sa transeze raspunsul la intrebarea aceasta", a spus Nicusor Dan la TVR.

El a aratat ca nu i-a lansat o invitatie lui Dacian Ciolos pentru a intra in randurile USR, dar nici nu a fost o unanimitate in USR pe tema respectiva.

Nicusor Dan a demisionat joi din USR, in urma disensiunilor avute cu colegii din conducerea partidului pe tema referendumului initiat de Coalitia pentru Familie.

...citeste mai departe despre "Nicusor Dan: In cazul in care colegii din USR doresc venirea lui Ciolos, inseamna ca ei au dreptate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nicusor Dan Ciolos venit USR , #Stiri Guvern