Nicusor Dan pierde din nou Bucurestiul, dar vrea in continuare sa-l salveze, pe el si restul tarii

Luni, 06 Iunie 2016, ora 09:39
1374 citiri
Nicusor Dan pierde din nou Bucurestiul, dar vrea in continuare sa-l salveze, pe el si restul tarii
Foto: Ziare.com

Nicusor Dan a asteptat rezultatele alegerilor de duminica la terasa Green Hours, alaturi de apropiati si ceilalti candidati ai Uniunii Salvati Bucurestiul la sectoare.

A ajuns inainte de 20:30 si a stat de vorba pe terasa cu prietenii sai si cu jurnalistii prezenti, dupa care s-a retras pana la momentul anuntarii rezultatelor exit poll-urilor.

S-a prezentat in fata camerelor alaturi de candidatii USB la sectoarele 2, 3, 4 si 6, Antoneta Bugner, Roxana Wring, Dumitru Dovrev si Mihai Danes, lipsind cea de-a cincea - Clotilde Armand, care avea sa fie indicata intr-un sondaj drept castigatoare la Sectorul 1.

A avut pregatit un discurs, pe care mai arunca din cand in cand cate o privire, cat timp la televizor au fost anuntate rezultatele exit poll-urilor - Gabriela Firea - 42% si Nicusor Dan - 29% - iar apoi castigatoarea Primariei Capitalei si-a rostit discursul la sediul PSD.

Citeste mai departe despre "Nicusor Dan pierde din nou Bucurestiul, dar vrea in continuare sa-l salveze, pe el si restul tarii" pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nicusor Dan rezultate alegeri , #Stiri Guvern