Noul ministru al Apararii, Mihai Fifor, a plecat in SUA. Se intalneste cu reprezentanti ai marilor companii din domeniul apararii

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 07:18
879 citiri

Ministrul Apararii Nationale Mihai Fifor a plecat duminica intr-o vizita de lucru la Washington.

El va sta in SUA pana pe 22 septembrie si va avea intalniri cu secretarul Apararii, James Mattis, cu adjunctul consilierului prezidential pentru securitate nationala, Ricky Waddell, cu membri ai Congresului SUA si cu reprezentantii principalelor companii din industria de aparare americana.

Conform MApN, din delegatia ministrului Apararii fac parte seful Statului Major General, generalul Nicolae Ciuca, secretarul de stat pentru armamente, Florin-Lazar Vladica, si alti sefi de structuri centrale din minister.

Delegatia va participa, de asemenea, la o ceremonie militara, unde ministrul Mihai Fifor va depune o coroana de flori la Mormantul Ostasului Necunoscut din Arlington National Cemetery.

"Parteneriatul strategic cu SUA este unul din pilonii fundamentali ai apararii si securitatii in Romania, contribuind in mod direct la consolidarea profilului euro-atlantic al acesteia, si ramane esential in actualul mediu complex de securitate regional si international", noteaza MApN.

In aceeasi perioada se va afla in SUA si presedintele Klaus Iohannis, care va conduce delegatia Romaniei la a 72-a sesiune a Adunarii Generale ONU. ...citeste mai departe despre "Noul ministru al Apararii, Mihai Fifor, a plecat in SUA. Se intalneste cu reprezentanti ai marilor companii din domeniul apararii" pe Ziare.com

#Mihai Fifor SUA, #Mihai Fifor James Mattis , #Stiri Guvern