Noul ministru al Fondurilor Europene a depus juramantul. Iohannis: Nu exista circ intre palate

Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 17:40
885 citiri
Noul ministru al Fondurilor Europene a depus juramantul. Iohannis: Nu exista circ intre palate
Foto: Digi 24

Cristian Ghinea a depus juramantul, miercuri seara, in functia de ministru al Fondurilor Europene, intr-o ceremonie organizata la Cotroceni in prezenta presedintelui Klaus Iohannis si a membrilor Guvernului Ciolos.

Dupa ce Ghinea a rostit juramantul, presedintele Klaus Iohannis a tinut un scurt discurs in care i-a urat succes noului ministru, i-a transmis ce asteptari are de la el, dar a lamurit si declaratia de acum cateva zile cand a spus ca este nemultumit de Executivul Ciolos.

"Va felicit, domnule ministru pentru mandat si va doresc succes. Este cunoscut ca fondurile europene pe care le poate accesa Romania sunt o mare oportunitate pentru noi.

Am avut o experienta nu neaparat nefericita, dar care ne-a aratat ca anumite lucruri trebuie rezolvate foarte repede. Altele trebuie gandite mult mai profund. Cred ca toata lumea a invatat ceva din acea etapa bugetara si toti cei care stiu despre ce este vorba se asteapta sa ne apucam mai repede de implementat proiectele pentru ...citeste mai departe despre "Noul ministru al Fondurilor Europene a depus juramantul. Iohannis: Nu exista circ intre palate" pe Ziare.com

#Cristian Ghinea ministru Fonduri Europene, #Ghinea ministru Fonduri Europene, #Ghinea ministru Dacian Ciolos , #Stiri Guvern