Noul ministru al Transporturilor a mers cu trenul si a decis sa il dea afara pe seful CFR

Marti, 24 Octombrie 2017, ora 09:40
1552 citiri
Noul ministru al Transporturilor a mers cu trenul si a decis sa il dea afara pe seful CFR
Foto: Ministerul Transporturilor

Noul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, a mers, marti, cu trenul de la Bucuresti la Deva si a decis sa il dea afara pe directorul CFR, pentru ca garnitura respectiva a intarziat 55 de minute si l-au nemultumit si conditiile din vagoane, desi vorbim de un tren InterRegio.

Digi 24 relateaza ca ministrul a spus la coborarea in gara din Deva ca nu exista niciun motiv real pentru intarziere, avand in vedere ca nu e nici viscol si nici nu s-a prabusit terasamentul caii ferate.

Directorul CFR SA este Marius Chiper, numit in aceasta functie in decembrie 2015, in mandatul Guvernului Ciolos.

Stroe a precizat ca il va demite chiar azi pe Chiper, pentru ca este foarte nemultumit de "nonsalanta cu care sunt tratate problemele de pe calea ferata", iar conditiile oferite de CFR sunt departe de cele normale pentru secolul XXI.

Stroe si-a exprimat, luni, nemultumirea si fata de modul de administrare si de intretinere a Garii de Nord. Iar decizia de azi survine dupa o alta hotarare de ieri a ministrului, care i-a demis pe seful Garii de Nord, Mihai Candea, si directorul Regionalei CF Bucuresti, Laurentiu Maraloi.

In cursul zilei de azi, ministrul Stroe va merge sa verifice stadiul lucrarilor la calea ferata de la Simeria (un proiect cu fonduri UE) si pe santierul autostrazii Deva-Lugoj.

Citeste mai multe despre noul ministru al Transporturilor, Felix Stroe:

Felix Stroe, ministrul propus la Transporturi, are o strada care-i poarta numeleNoul ministru al Transporturilor ii promite lui Tudose "cincinalul in 4 ani": Se va lucra 30 de zile pe luna, fara sarbatori (Video)Cine este Felix Stroe, propunerea de ministru al Transporturilor: Fost comandant de nave de razboi, are si cetatenia moldoveneasca ...citeste mai departe despre "Noul ministru al Transporturilor a mers cu trenul si a decis sa il dea afara pe seful CFR" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Stroe demis director CFR, #Chiper demis CFR ministru Transporturi , #Stiri Guvern