Noul ministru propus la Justitie si-a expus CV-ul si prioritatile

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 13:07
829 citiri
Noul ministru propus la Justitie si-a expus CV-ul si prioritatile
Foto: captura video privesc.eu

Raluca Pruna, candidatul la functia de ministru al Justitiei in Guvernul Ciolos, a fost avizata aproape in unanimitate de cele 7 comisii parlamentare care au audiat-o marti dimineata.

Aceasta a raspuns la mai multe intrebari, printre care si unele care ii fusesera adresate Cristinei Guseth, prima nominalizare facuta de Ciolos, dar retrasa luni noapte.

La inceputul audierii, Raluca Pruna si-a prezentat pe scurt CV-ul, subliniind ca se simte onorata de propunerea facuta si ca intelege "pe deplin gravitatea acestui moment".

Candidatul la functia de ministru al Justitiei a precizat ca este absolvent de Drept si absolvent de Filosofie, a profesat o perioada scurta ca avocat, membru al Baroului Bucuresti, iar din 2000 a fost angajat al delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, unde a activat pana in 2004, ocupandu-se de capitolul Justitie si Afaceri Interne si de anticoruptie.

"Am avut si o activitate in cadrul societatii civile. Sunt alaturi de multi magistrati, avocati si alti ...citeste mai departe despre "Noul ministru propus la Justitie si-a expus CV-ul si prioritatile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Raluca Pruna audiata comisii, #Raluca Pruna ministru Justitie , #Stiri Guvern