Nu trebuie sa fii de dreapta ca sa stii sa faci o autostrada

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 08:21
1101 citiri
Nu trebuie sa fii de dreapta ca sa stii sa faci o autostrada
Foto: Facebook/Sebastian Burduja

Mizam pe toti cetatenii care s-au saturat de felul in care s-a facut politica pana acum. Noi vrem sa unim oamenii in jurul solutiilor, nu sa dezbinam cu ideologiile, afirma Sebastian Burduja, presedintele noului partid Platforma Actiunea Civica a Tinerilor PACT.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Sebastian Burduja a explicat ca PACT nu este nici de stanga, nici de dreapta: "Nu trebuie sa fii de dreapta ca sa stii sa faci o autostrada. (...) Nu poti avea o abordare ideologica, e limitativ. Noi credem in pragmatismul solutiilor".

Sebastian Burduja ne-a spus care sunt principiile si valorile noului partid, cum se va finanta si ce criterii de selectie a membrilor va avea.

Sebastian Burduja este licentiat in stiinte politice al Universitatii Stanford si a absolvit un program de dublu masterat in administrarea afacerilor si in politici publice la Harvard. A fondat Liga Studentilor Romani din Strainatate, a lucrat in SUA la Banca Mondiala. Este fiul fostului vicepresedinte Bancorex... citeste mai departe despre "Nu trebuie sa fii de dreapta ca sa stii sa faci o autostrada - Interviu cu fondatorul PACT, Sebastian Burduja" pe Ziare.com

#PACT Sebastian Burduja , #Stiri Guvern