O viata in puterea vremurilor, MS Mihai I al Romaniei

Luni, 14 Martie 2016, ora 08:28
837 citiri
O viata in puterea vremurilor, MS Mihai I al Romaniei

Anuntul privind inrautatirea starii de sanatate a MS Regele Mihai I a dus la o adevarata explozie de supozitii si reflectii cu privire la perspectivele monarhiei in Romania.

Intr-o maniera aproape indecenta, incurajata subtil de apropiatii de astazi ai Casei Regale, despre MS Mihai I s-a vorbit la timpul trecut, aerul fiind repede umplut de fraze de complezenta si de promisiuni cu privire la o viitoare prestatie exemplara a principesei Margareta si a principelui Radu.

Zgomotul de fond, atent orchestrat politic, nu este altceva decat o maniera grosiera de a grabi inchiderea capitolului Mihai I din istoria Romaniei, fara a deschide insa discutia de fond despre rolul acestei personalitati.

Unul dintre ultimii supravietuitori ai unui secol sangeros, care a pendulat dramatic intre Lenin si Hitler, regele Romaniei este simbolul perfect al unui destin petrecut sub greutatea unor vremuri importante.

Tragismul circumstantelor istorice, dar si al celor personale este semnul sub care ...citeste mai departe despre "O viata in puterea vremurilor, MS Mihai I al Romaniei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Regele Mihai revenire tara, #Regele Mihai Antonescu, #regele Mihai retragere viata publica , #Stiri Guvern