Oamenii ies in strada in marile orase pentru a cere demisia lui Victor Ciorbea

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 23:41
879 citiri
Oamenii ies in strada in marile orase pentru a cere demisia lui Victor Ciorbea
Foto: Facebook

O manifestatie pentru demisia Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, va avea loc miercuri, 11 ianuarie, in Piata Universtatii din Bucuresti, iar evenimente similare se vor desfasura si la Cluj, Iasi si Arad.

"Miercuri, de la ora 18:00, ne adunam la Universitate pentru a-i cere demisia celui care, din avocatul nostru, al poporului, a devenit avocatul unui grup de condamnati penal.

Din momentul in care a fost investit in functie, Victor Ciorbea i-a aparat, rand pe rand, pe Oprescu, Adamescu, Dragnea si alti corupti, uitand de abuzurile indreptate impotriva unor simpli cetateni", se arata in descrierea evenimentului, pe Facebook.

"E timpul sa ii anuntam ca toate astea au o limita: pe agenda societatii nu figureaza problemele condamnatilor cu legea. Protestam pentru principii ale democratiei, nu impotriva votului... citeste mai departe despre "Oamenii ies in strada in marile orase pentru a cere demisia lui Victor Ciorbea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#miting demisie Victor Ciorbea Piata Universitatii, #protest Victor Ciorbea miercuri Universitate, #mars demisie Ciorbea Cluj , #Stiri Guvern