Oficial rus interzis in UE, primit in Senatul Romaniei. Protest cu bannere si mesaje transmise lui Putin (Galerie Foto)

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 14:07
953 citiri
Oficial rus interzis in UE, primit in Senatul Romaniei. Protest cu bannere si mesaje transmise lui Putin (Galerie Foto)
Foto: Realitatea TV

Mai multi alesi ucraineni aflati vineri la Bucuresti cu ocazia celei de-a 46-a Adunari Generale a Adunarii Parlamentare a Cooperarii Economice a Marii Negre (APCEMN) au protestat fata de prezenta la reuniune a presedintelui Dumei ruse, Serghei Nariskin, si au transmis mesaje Moscovei.

Serghei Nariskin se afla pe lista demnitarilor rusi care au interdictie de intrare in UE, motiv pentru care prezenta lui la Bucuresti a starnit rumoare si s-a pus in discutie inclusiv demiterea presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, organizatorul evenimentului.

Oficial rus interzis de UE, prezent la Parlamentul Romaniei. Se cere demisia lui Tariceanu

Vineri, in momentul in care Serghei Nariskin a venit la microfon pentru a-si sustine discursul, de o parte si de alta a tribunei Senatului au aparut mai multi protestatari ucraineni cu bannere si afise pe care i se cerea presedintelui Vladimir Putin sa returneze Crimeea Ucrainei si sa opreasca razboiul din regiune.

Foto: ...citeste mai departe despre "Oficial rus interzis in UE, primit in Senatul Romaniei. Protest cu bannere si mesaje transmise lui Putin (Galerie Foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Serghei Nariskin Senat Tariceanu, #Serghei Nariskin Bucuresti , #Stiri Guvern