Olguta Vasilescu, primarul din Craiova, audiata la DNA

Miercuri, 30 Martie 2016, ora 14:04
1070 citiri
Olguta Vasilescu, primarul din Craiova, audiata la DNA
Foto: B1TV

Lia Olguta Vasilescu, primarul orasului Craiova, a fost chemata la sediul DNA din Bucuresti, miercuri, pentru a da explicatii intr-un dosar de coruptie.

Olguta Vasilescu (PSD) a ajuns la sediul central al DNA in jurul orei 13:45, insa nu a facut multe declaratii in fata jurnalistilor.

Primarul Craiovei, care a venit la audieri insotit de avocat, a spus doar ca nu stie de ce a fost chemat de procurori, nici in ce calitate - de suspect sau martor - urmeaza sa dea declaratii.

Intrebata daca ar putea fi vorba despre un denunt al unui cunoscut om de afaceri din oras, Adrian Mititelu - fostul patron al FC U Craiova, Olguta Vasilescu a raspuns ca se asteapta ca acesta sa fie motivul chemarii sale la DNA.

Procurorii DNA Craiova au facut perchezitii la primaria orasului in noiembrie 2014, intr-un dosar de frauda cu fonduri europene, insa nu se stie daca actiunea din urma cu doi ani are legatura cu audirea de miercuri a Olgutei Vasilescu.

Perchezitii DNA la Primaria Craiova pentru ...citeste mai departe despre "Olguta Vasilescu, primarul din Craiova, audiata la DNA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Olguta Vasilescu DNA, #Olguta Vasilescu chemata DNA, #Olguta Vasilescu citata DNA , #Stiri Guvern