Opozitia cere mai mult timp pentru audierea ministrilor. Tariceanu: Sa faca un efort intelectual

Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 19:47
1406 citiri
Opozitia cere mai mult timp pentru audierea ministrilor. Tariceanu: Sa faca un efort intelectual
Foto: Arhiva/Ziare.com

Liderul deputatilor PMP, Eugen Tomac, a solicitat conducerii Parlamentului un alt calendar pentru audierea ministrilor si studierea celor 171 de pagini ale programului de guvernare, fiind sustinut de PNL si USR, insa majoritatea a respins propunerea, Calin Popescu Tariceanu afirmand ca Opozitia trebuie sa faca "un efort intelectual" si sa citeasca programul de guvernare mai repede.

"Am solicitat ca cele 171 de pagini pe care le contine acest program de guvernare, sa se amane programul ordinii de zi propus pentru maine, sa avem timp a studia acest program de guvernare. Altfel e bataie de joc (...) Cred ca este esential sa avem timp la dispozitie pentru a analiza fiecare punct din programul de guvernare", a spus Tomac.

Deputatul PMP a precizat ca el a dorit ca audierile sa inceapa miercuri la pranz, pentru ca programul de guvernare sa fie parcurs mai bine de catre parlamentari. PNL si USR au sustinut aceasta pozitie, insa, la vot, majoritatea PSD-ALDE-UDMR a respins ...citeste mai departe despre "Opozitia cere mai mult timp pentru audierea ministrilor. Tariceanu: Sa faca un efort intelectual" pe Ziare.com

#program audieri ministri Sorin Grindeanu, #lista ministri Sorin Grindeanu , #Stiri Guvern