Oprea nu mai vrea in niciun guvern, PSD "taie legaturile" cu UNPR (Surse)

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 13:14
1041 citiri
Oprea nu mai vrea in niciun guvern, PSD "taie legaturile" cu UNPR (Surse)
Foto: Arhiva Ziare.com

Vicepremierul Gabriel Oprea ar fi declarat miercuri, potrivit unor surse, ca nu vrea sa mai faca parte din niciun guvern in viitor, in contextul in care Victor Ponta si-a anuntat demisia din functia de prim-ministru, iar acum trebuie format un nou Executiv.

Gabriel Oprea ar fi spus ca el, personal, nu mai doreste sa faca parte din urmatorul guvern, oricare ar fi el, indiferent daca partidul pe care il conduce, UNPR, va fi cooptat la guvernare, potrivit surselor citate de Digi 24.

Ponta si-a dat demisia: Cele mai noi evolutii - LIVE

De asemenea, surse social-democrate au declarat pentru Mediafax ca PSD exclude sa negocieze cu UNPR vreo formula sau o posibila majoritate pentru formarea unui nou Executiv.

Decizia de a nu discuta cu UNPR este sustinuta si promovata in partid inclusiv de catre presedintele PSD, Liviu Dragnea, mai spun sursele politice.

Acestea au aratat ca PSD va "taia legaturile" cu UNPR, pe motiv ca Oprea a refuzat sa demisioneze dupa manifestarile de marti ...citeste mai departe despre "Oprea nu mai vrea in niciun guvern, PSD "taie legaturile" cu UNPR (Surse)" pe Ziare.com

#Oprea Guvern, #Oprea demisie Ponta, #PSD UNPR guvern , #Stiri Guvern