Iohannis anunta ca promulga legea de respingere a OUG 13 si de adoptare a OUG 14

Joi, 23 Februarie 2017, ora 16:13
1018 citiri
Iohannis anunta ca promulga legea de respingere a OUG 13 si de adoptare a OUG 14
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, de la Palatul Cotroceni, ca tocmai a primit de la Parlament legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14 si ca vineri le va promulga.

"Am constatat acum ca mi-au parvenit de la Parlament doua legi - legea de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14. Voi promulga aceste legi, maine. Avem intrunite conditiile pentru a trece, dle prim-ministru, la normalizarea situatiei", a spus Iohannis.

Declaratia sa a fost facuta cu ocazia depunerii juramantului de catre patru ministri ai Guvernului Grindeanu, dupa ce Executivul a trecut la nici doua luni de la investire prin prima remaniere.

Marti, Camera Deputatilor a votat atat legea de respingere a controversatei ordonante de urgenta 13, cat si legea de aprobare a ordonantei 14, prin care prima a fost abrogata.

Votul a fost dat aproape in unanimitate, fiind inregistrate 291 de voturi "pentru" in primul caz si 292 in cel de-al doilea. ...citeste mai departe despre "Iohannis anunta ca promulga legea de respingere a OUG 13 si de adoptare a OUG 14" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis promulgare respingere OUG 13, #Iohannis ordonante 13 14, #Iohannis promulgare adoptare 14, #ordonanta 13 respinsa , #Stiri Guvern