Ordonanta 14 a fost aprobata in 4 minute de Comisia Juridica a Camerei. Maine se voteaza in plen

Luni, 20 Februarie 2017, ora 15:24
825 citiri
Ordonanta 14 a fost aprobata in 4 minute de Comisia Juridica a Camerei. Maine se voteaza in plen
Foto: captura video Privesc.eu

Legea de aprobare a ordonantei 14, care abroga OUG 13 de modificare a Codurilor Penale, a fost aprobata, in unanimitate, de Comisia Juridica a Camerei Deputatilor si va intra in plen.

Discutiile din Comisia Juridica au durat mai putin de 4 minute si nimeni nu a avut nimic de comentat.

Aceeasi lege de aprobare a OUG 14/2017 a fost votata saptamana trecuta de Senat, Camera Deputatilor fiind for decizional.

Procurorul General: Ordonanta 13 nu mai exista, a plecat in neant. Sa avem incredere ca lucrurile vor evolua bineRazboiul ordonantelor continua in instanta: Si fostul primar condamnat din Navodari a contestat OUG 14Seful PSD Olt e convins ca OUG 13 va deveni lege si spune ca 99% dintre protestatari nu stiu continutul ordonantei, sunt manipulati si platiti

Eugen Nicolicea, presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, a precizat ca legea va fi supusa la vot in sedinta de marti.

Pe de alta parte, plenul Senatului voteaza luni dupa-amiaza legea de respingere a ordonantei 13, care a scos sute de mii de oameni in strada la proteste. ...citeste mai departe despre "Ordonanta 14 a fost aprobata in 4 minute de Comisia Juridica a Camerei. Maine se voteaza in plen" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ordonanta 14 Camera Deputatilor , #Stiri Guvern