#Parlamentare2016 Cozi imense in Gara de Nord - tinerii pleaca acasa pentru a vota (Foto)

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 16:50
844 citiri
#Parlamentare2016 Cozi imense in Gara de Nord - tinerii pleaca acasa pentru a vota (Foto)
Foto: Arhiva Ziare.com

Cozi imense s-au format vineri dupa-amiaza in Gara de Nord. Sute de persoane asteapta la casa de bilete pentru a pleca in zonele in care locuiesc pentru a vota duminica.

Calatorii sunt indrumati si spre automatele de bilete din gara. Reprezentantii CFR Calatori sustin ca problema aglomeratiei a aparut si din cauza ca elevii si studentii care benecifiaza de gratuitati nu vin pregatiti pentru a achizitiona cursele dus-intors, ci numai dus sau numai intors.

"Reiteram informatiile anuntate anterior, respectiv ca gratuitatea pentru a merge la domiciliu in vederea participarii la vot se acorda numai pentru calatoriile dus-intors, nu doar pentru dus sau pentru intors", a declarat vineri, pentru Mediafax, Alina Predescu, purtator de cuvant al CFR Calatori.

Totodata, Iosif Szentes, director general CFR Calatori, a declarat la B1 TV ca trenurile au fost suplimentate cu vagoane in toate directiile si la fel se va intampla si in 11 si 12 decembrie.

Pe retelele de socializare au inceput ...citeste mai departe despre "#Parlamentare2016 Cozi imense in Gara de Nord - tinerii pleaca acasa pentru a vota (Foto)" pe Ziare.com

#cozi aglomeratie Gara Nord, #cozi aglomeratie studenti vot, #cozi aglomeratie elevi vot , #Stiri Guvern