#Parlamentare2016: PSD cere BEC softul folosit pentru distribuirea mandatelor: PNL ar putea incerca o frauda

Duminica, 20 Noiembrie 2016, ora 22:46
1259 citiri
#Parlamentare2016: PSD cere BEC softul folosit pentru distribuirea mandatelor: PNL ar putea incerca o frauda
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca schimbarile de la MAI si de la AEP din ultima perioada ii provoaca "suspiciuni", astfel incat a cerut BEC sa puna la dispozitia partidului aplicatiile folosite pentru alegeri de catre Autoritatea Electorala Permanenta, fiind de parere ca liberalii ar incerca sa fraudeze scrutinul.

Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Romania TV, ca are "suspiciuni" cu privire la schimbarile de la MAI din ultima perioada, precum si ancheta DNA de la AEP.

"Sunt doua institutii cheie in organizarea alegerilor din Romania: MAI si AEP. Ministerul de Interne a suferit transformari majore, cum-necum, de la inceputul anului Dacian Ciolos a avut tinta ca de acolo sa plece Petre Toba. (...) Acum MAI este condus de apropiatul lui Dacian Ciolos. Tulburari majore in MAI si in serviciul secret al ministerului. (...) AEP a ramas fara conducator. AEP este cea care dupa alegeri centralizeaza voturile si repartizeaza mandate, pe baza unui soft la care noi deocamdata nu ...citeste mai departe despre "#Parlamentare2016: PSD cere BEC softul folosit pentru distribuirea mandatelor: PNL ar putea incerca o frauda" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri parlamentare 2016 Dragnea PNL frauna, #Dragnea PSD BEC verificare soft , #Stiri Guvern