Parlamentul a dat unda verde pentru anchetarea asa-zisei "gauri" din buget

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 18:10
871 citiri
Parlamentul a dat unda verde pentru anchetarea asa-zisei "gauri" din buget
Foto: Ziare.com

Plenul reunit al celor doua Camere a aprobat, luni, anchetarea de catre Comisiile de buget ale Parlamentului a situatiei privind nerealizarea unor venituri de catre Guvernul Ciolos, discutiile starnind dispute intre Liviu Dragnea si opozitie.

Infiintarea Comisiei de ancheta a fost aprobata cu 248 de voturi "pentru" si 102 "impotriva".

PNL, prin vocea prim-vicepresedintelui Catalin Predoiu, a criticat initiativa, considerand ca este un demers inutil.

"Ni se propune sa anchetam o prognoza, ceea ce in DEX inseamna o estimare probabila a unor valori viitoare, cu parametri incerti. Ni se cere sa anchetam ceva ce prin natura lui este incert", a spus el.

Liderul liberal a mai spus ca "logic" o asemenea ancheta nu are scop, pentru ca nu se poate ancheta "ceva ce nu exista". "Sper ca nu ne veti propune in viitor sa anchetam si prognoza meteo", a incheiat Predoiu.

Si USR s-a aratat impotriva anchetei, spunand ca a fost deja demonstrat ca nu exista nicio "gaura", iar deficitul ...citeste mai departe despre "Parlamentul a dat unda verde pentru anchetarea asa-zisei "gauri" din buget" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Parlament infiintat Comisie ancheta gaura, #Comisie ancheta gaura buget, #Dragnea ancheta gaura buget, #Dragnea comisie ancheta Ciolos, #Dacian Ciolos gaura buget , #Stiri Guvern