Parlamentul chiulangiu a votat, in sfarsit, directiva cu care blocase bugetul UE UPDATE

Miercuri, 21 Septembrie 2016, ora 17:07
859 citiri
Parlamentul chiulangiu a votat, in sfarsit, directiva cu care blocase bugetul UE UPDATE
Foto: Arhiva Digi 24 TV

Dupa ce s-a facut de ras blocand timp de un an legea din cauza chiulului masiv la sedintele de plen reunit, Parlamentul a ratificat in sfarsit directiva europeana care permite rectificarea de buget pentru toate statele membre UE.

Minunea s-a intamplat in sedinta de luni a plenului reunit, cand senatorii si deputatii au venit la lucru in special pentru a-l lua la intrebari pe premierul Dacian Ciolos despre starea economiei.

Profitandu-se de indeplinirea cvorumului, Proiectul de Lege pentru ratificarea Deciziei Consiliului Uniunii Europene 2014/335/UE, Euratom, privind sistemul de resurse proprii ale Uniunii Europene (adoptata la Bruxelles in mai 2014) a fost supus la vot, iar miercuri a si fost trimis la presedintele Romaniei pentru promulgare.

UPDATE 17:07 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat decizia Consiliului UE adoptata luni de Parlament, potrivit unui comunicat emis miercuri de Administratia Prezidentiala.

Romania a fost singurul stat care nu a dat un vot pe ...citeste mai departe despre "Parlamentul chiulangiu a votat, in sfarsit, directiva cu care blocase bugetul UE UPDATE" pe Ziare.com

#parlament votat lege buget UE , #Stiri Guvern