Parlamentul il scapa a doua oara pe Borbely - Deputatul isi pastreaza imunitatea

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 18:15
1185 citiri

Laszlo Borbely isi pastreaza imunitatea, dupa ce Camera Deputatilor nu a incuviintat cererea procurorilor, astfel incat DNA sa poata incepe urmarirea penala impotriva fostului ministru al Mediului, intr-un dosar redeschis la inceputul acestui an.

Impotriva solicitarii DNA au votat 154 de deputati.

Laszlo Borbely, care este acuzat de trafic de influenta, le-a cerut miercuri, in plen, colegilor din Camera Deputatilor, sa voteze impotriva incuviintarii inceperii urmaririi penale impotriva sa, dupa cum au cerut procurorii DNA.

Fostul ministru al Mediului a sustinut ca nu exista probe noi in aceasta speta, in afara unui simplu denunt, pe care procurorii anticoruptie nici macar nu l-ar fi verificat.

"Stimati colegi, sunt de acord ca justitia trebuie sa isi faca treaba, dar, acest autodenunt, in urma caruia nu au fost facute nici verificari minimale, constituie un abuz din partea unor procurori - si vorbesc de persoane, nu de activitatea DNA", a declarat ...citeste mai departe despre "Parlamentul il scapa a doua oara pe Borbely - Deputatul isi pastreaza imunitatea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Laszlo Borbely imunitate, #Laszlo Borbely dna, #Laszlo Borbely urmarire penala , #Stiri Guvern