Parlamentul se innoieste: Camera isi cumpara sistem nou de vot electronic, Senatul - timbre si carduri

Marti, 21 Iulie 2015, ora 12:24
863 citiri
Parlamentul se innoieste: Camera isi cumpara sistem nou de vot electronic, Senatul - timbre si carduri
Foto: Arhiva Ziare.com

Camera Deputatilor achizitioneaza un nou sistem de vot electronic, sonorizare, traducere simultana, comunicatii audio, video si date pentru sala de plen, retehnologizeaza ascensoarele din Palatul Parlamentului, iar Senatul cumpara timbre securizate acces auto, dar si carduri de acces.

Potrivit site-ului Camerei Deputatilor, forul legislativ intntioneaza sa cumpere un sistem integrat de conferinta, vot electronic, sonorizare, traducere simultana, comunicatii audio, video si date in sala de plen a Camerei Deputatilor. Valoarea estimata fara TVA a acestui sistem este de 1,935,483.87 lei.

Procedura este prin licitatie deschisa.

De asemenea, Camera Deputatilor achizitioneaza lucrari de retehnologizare a ascensoarelor din cadrul Palatul Parlamentului si intocmirea documentatiei tehnice aferente, inclusiv servicii privind reautorizarea functionarii si punerea in functiune. Valoarea estimata a lucrarilor este de 1,524,193.54 lei, din care: 1.512.096,77 lei pentru lucrarile de ...citeste mai departe despre "Parlamentul se innoieste: Camera isi cumpara sistem nou de vot electronic, Senatul - timbre si carduri" pe Ziare.com

#achizitii sistem vot camera deputatilor, #achizitii senat carduri acces , #Stiri Guvern