Partidele noi s-au unit intr-o platforma comuna bazata pe integritate si competenta

Luni, 27 Iunie 2016, ora 16:17
855 citiri
Partidele noi s-au unit intr-o platforma comuna bazata pe integritate si competenta
Foto: Facebook / Initiativa Romania

Miscarea civica Initiativa Romania anunta ca mai multe partide nou infiintate dar si candidati independenti au decis sa participe la crearea unei platforme politice comune pentru alegerile parlamentare din toamna, bazata pe integritate, competenta si respectarea legii.

Aceasta a fost rezultatul intalnirii organizate in acest weekend la Predeal, intalnire cu tema "Dupa alegeri. Ce urmeaza?", se precizeaza intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Decizia comuna a participantilor a fost crearea unei platforme politice comune care va participa la alegerile parlamentare din 2016. Detaliile tehnice ale constructiei (forma legala de colaborare, memorandumul de colaborare, grila de integritate si detaliile programatice) vor fi decise in saptamanile care urmeaza.

Viitoarea constructie este deschisa tuturor romanilor si grupurilor civice care cred in lege, integritate, competenta, ...citeste mai departe despre "Partidele noi s-au unit intr-o platforma comuna bazata pe integritate si competenta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#platforma politica partide noi , #Stiri Guvern