Partidul lui Nicusor Dan se extinde: Ce formatiune inghite si cand va avea loc congresul national

Vineri, 12 August 2016, ora 20:01
612 citiri
Partidul lui Nicusor Dan se extinde: Ce formatiune inghite si cand va avea loc congresul national
Foto: Facebook/Nicusor Dan

Presedintele USB Nicusor Dan, a anuntat, vineri, ca Uniunea Salvati Bucurestiul si Uniunea Salvati Romania vor fuziona cu Uniunea pentru Codlea, partidul lui Erwin Albu.

Fuziunea va avea loc pe 21 august, cand va fi organizat un congres national la Bucuresti. Noul partid se va numi Uniunea Salvati Romania, inregistrata deja de doua saptamani in Registrul Partidelor Politice.

Uniunea pentru Codlea este condusa de Erwin Albu, tanarul care a infiintat la Codlea o autoservire cu produse din gospodaria proprie si care acum este consilier local.

"Congresul de fuziune va avea loc pe 21 august, la Bucuresti. Este un congres comun cu trei partide si va ramane USR. Vor fi toti membrii la congres. USB are aproximativ 200 de membri, USR are 3, UPC are sub zece. O sa fie toata lumea, o sa fie intern, nu o sa fie cu presa", a spus Nicusor Dan.

Citeste si cand au inceput Nicusor Dan si Clotilde Armand sa recruteze candidatii pentru parlamentare

El a explicat ca s-a ...citeste mai departe despre "Partidul lui Nicusor Dan se extinde: Ce formatiune inghite si cand va avea loc congresul national" pe Ziare.com

#USR USB fuziune, #Uniunea pentru Codlea fuziune USR, #USR congres , #Stiri Guvern