Pastele la politicieni: De la friptura de miel si framantat de cozonaci la protest anti-macel (Galerie foto)

Sambata, 19 Aprilie 2014, ora 19:30
1754 citiri
Pastele la politicieni: De la friptura de miel si framantat de cozonaci la protest anti-macel (Galerie foto)
Foto: Facebook/Elena Udrea

In ajunul Sarbatorilor Pascale, politicienii romani se intrec in mesaje, fie ca adreseaza simple urari sau posteaza forografii cu ei in timp ce gatesc sau vopsesc oua.

Premierul Victor Ponta a postat o felicitare adresata romanilor pe pagina sa oficiala de Facebook, dar si o poza cu cei doi copii ai sai, care pot fi vazuti vopsind ouale de Paste.

"Sfanta Sarbatoare a Invierii sa ne lumineze gandurile si viata, iar dragostea familiei si a celor apropiati sa ne incalzeasca sufletele. Sarbatori fericite", este mesajul pe care seful Guvernului l-a postat pe pagina sa de pe reteaua de socializare.

Premierul isi petrece Pastele in Delta Dunarii, alaturi de familie.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, o postat o fotografie in care apare alaturi de fiica sa si de noul membru al familiei, iepurasul "Funtita".

"Cel mai nou membru al familiei, Funtita, a devenit preferatul Mariei. Nu ma surprinde ca a renuntat repede la incondeiatul oualor pentru joaca cu ...citeste mai departe despre "Pastele la politicieni: De la friptura de miel si framantat de cozonaci la protest anti-macel (Galerie foto)" pe Ziare.com

#politicieni urari Paste 2014, #poze politicieni masa Paste, #pregatiri Sarbatori politicieni Romania , #Stiri Guvern