Pe cine vrea ALDE la Ministerul Energiei: Pot asigura managementul oricarui compartiment cu exceptia celui economic

Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 20:36
1165 citiri
Pe cine vrea ALDE la Ministerul Energiei: Pot asigura managementul oricarui compartiment cu exceptia celui economic
Foto: Facebook/Toma Petcu

Deputatul ALDE Toma-Florin Petcu, propus pentru conducerea Ministerului Energiei, s-a nascut la 29 aprilie 1978, este casatorit, are un copil si este de profesie inginer constructor.

Iata lista oficiala a ministrilor din Guvernul Grindeanu

Toma Petcu a fost presedinte al Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului (ANPM), cu rang de secretar de stat, din decembrie 2015 pana in mai 2016. Este co-presedinte al organizatiei ALDE din Giurgiu si totodata vicepresedinte al ALDE.

Toma-Florin Petcu a demisionat in luna iunie 2014 din postul de subprefect al judetului Giurgiu si a parasit filiala locala a PNL, pentru a se inscrie in Partidul Liberal-Reformator (PLR) al lui Calin Popescu Tariceanu.

Petcu are studii la Universitate Tehnica de Constructii Bucuresti- Facultatea de Constructii Hidrotehnice si are un master obtinut la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti.

In CV-ul publicat pe site-ul Camerei Deputatilor, Toma-Florin Petcu se considera un "bun coordonator, ...citeste mai departe despre "Pe cine vrea ALDE la Ministerul Energiei: Pot asigura managementul oricarui compartiment cu exceptia celui economic" pe Ziare.com

#Toma Petcu Minister Energie , #Stiri Guvern